Dinos of Coll de Nargó

Dinos of Coll de Nargó, A lot of EGGs! Un lloc on els dinosaures expliquen les seves vivencies.

dijous, d’abril 20, 2006

La teoria de la neurona token-ring

En una conversa filosofica amb el senyor Joan i amb l’ajut de la senyoreta Judith, vàrem arribar a la conclusió de que els homes tenen una neurona token-ring (paraula tecnica informàtica).
Token-ring es una tipologia de xarxa utilitzada antigament (a l’edat de pedra de la informàtica) i es tractava de una xarxa en forma d’anell on era un únic cable el que unia tots els ordinadors.
Imagineu que per aquest cable circula donant voltes una neurona i que cada un dels ordinadors, seria equivalent a un cervell de un tio.
Be, tots sabem que sense neurona el cervell no pot funcionar, la funció de la Token-Ring es la de repartir entre varis tios una sola neurona, i aquesta va saltant de un a l’altre; quan la necessites mires si esta lliure, en cas de que estigui lliure l’agafes i envies una senyal indicant.. "Ei! Que he agafat la neurona!" Els altres si la volen saben que s’hauran d’esperar i no poden pensar fins que tu l’has deixat anar.
En resum, la nostra teoria es que, una neurona es utilitzada per molts tios, però no, al mateix temps.

Cal afegir que aquesta tecnología només es utilitzada per els tios, les noies tenen mes d'una neurona per cervell, i no els fa falta aquesta xarxa neuronal.

1 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home