Dinos of Coll de Nargó

Dinos of Coll de Nargó, A lot of EGGs! Un lloc on els dinosaures expliquen les seves vivencies.

dijous, d’abril 13, 2006

Amb moto... txu-txu pa-pa-pa-pa....


Aiii.... Ahir... Tenía apunt la batería de la moto... i les eines per cambiar-la. Doncs a les 21:40 vaig quedar amb el Xavi, que te claus d'on està guardada, i amb el Eskary per anar a rescatar-la. Arrivo allà i... despres de treure mil plastics i llençols de sobre apareix, plena de pols, la meva moto, una Yam 535 Virago. Poso la clau al contacte i.... RES, absolutament res. Era d'esperar la maquina porta allà 3 anys com a mínim, i la batería esta morta. Mans a la obra... Localitzo la com desmontar el seient, i per fí puc accedir a la batería, la desconecto i la trec, complicat!!!! per qué damnt de la bateria passen un grapat de tubs de benzina, i altres. Poso la nova, la enborno... i VOILÀ! ja tenim electricitat, la bomba de la benzina es comença a moure i un intermitent em pica l'ullet.

Ara només cal enrecordar-me de com es posa en marxa. un interrupot vermell (OFF) i un boto on posa Start deuen ser els detonants de la arrencada. Pero no em fan cas.

Ah!! siiii!!!! tens rao!!! calía tindre la moto en punt mort per que el "demarré" funcioni. a veure si el trovem.... Mira, un llum verd! Deu ser el punt mort!!! li dono a Start i brbrbrbrbrrbrbrbrbrbr.... brbrbrbrrbrbrbrbrb.... brbrbrbrrbrbrbrbr.... peró no vol arrencar... que estrany! si era una moto impecable, mai fallava una arrancada... be, amb tants anys pot ser que no vagi tant fina, al menys el primer cop.

Estic provant i provant... peró res. Al final veig que la bateria es vol acabar.. i decidim anar a buscar el cotxe i uns cables de batería, per no maltractar mes la de la moto. Anem a buscar-ho al vell BX del Joan i baixem el meu cotxe al parquing a veure si així es decideix a arrencar.

Preparem els cables, portem els 185kg de moto al lloc on he pogut arrivar amb el cotxe i .... arriva el veí que faltava per aparcar el cotxe... S'espera una mica, mentres provem de posar-la en marxa... i la "yam" no vol... brbrbrbrbrrbrbrbrbrbr.... brbrbrbrrbrbrbrbrb.... brbrbrbrrbrbrbrbr... en fí, cambio el cotxe de lloc, per tal q el veí aparqui el seu. Ara només podre sortir del parquing marxa enrera ja que no puc maniobrar.

Fem un últim intent... brbrbrbrbrrbrbrbrbrbr.... brbrbrbrrbrbrbrbrb.... brbrbrbrrbrbrbrbr... peró res de res... decebuts tornem a montar el seient, i tornem la moto al racó. El veí i la intuició ens fan pensar que.... NO PODRIA SER QUE NO HI HAGUES BENZINA????

Avui aniré a buscar 5 litres de sense plom, i ho intentare de nou, aixó si, en una hora mes prudent, per que no vull cremar mes embrague pujant del parquing marxa enrera.

2 Comentaris:

  • At dijous, 13 d’abril, 2006, Blogger eskary said…

    Quina pena que no s'engegues, a mi tambe hem feia "ilu" escoltar aquell motor en marxa. Mala sort doncs, la proxima sera.

     
  • At dimarts, 18 d’abril, 2006, Anonymous Anònim said…

    ni que fos de l'any 32....si fa quatre dies que funcionaba!!!

    aixó del mòn virtual us fa perdre el sentit de la percepció de temps!!!


    una amic que no sap que es internet!!!

    pere

    de qui es idea aixó de la verificació??????

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home