Dinos of Coll de Nargó

Dinos of Coll de Nargó, A lot of EGGs! Un lloc on els dinosaures expliquen les seves vivencies.

dijous, de març 30, 2006

Piruleta... piruleta... efecte piruleta

Massa son. Ahir vaig anar a sopar -nota mental: no se si estrenaré la cuina nova per sopar. fi de nota mental- a la bambola... mai se sap, algun dia podria ser que cuinessin bé. El cas es que, com sempre, el mes bo era el vinet. Bé, una pizza i un crep de xocolata, per fer baixar el vi. -nota mental: és impossible demanar una pizza de tres ingredients i que els encertin?? fi de nota mental-
El cas es que no ens atrevire'm a fer un cafè per si es deixava alguna cosa.
Agafem el cotxe per fer 500 metres i anem a fer un cafè al FM -original el nom?-. Allà, un cafè amb glaçons! ... el vas del gel es va suïcidar en sentir el fred però, en lloc de fer-li un requiem, es va substituir immediatament per un de menys fredolic. La son podia mes que la música, i un cop fet el cafè, la Sofía ens va convidar a un "xarrupet" de piruleta.
Algú es preguntarà que es això, i la veritat es que no en tinc ni idea... només us puc dir que té el color i el sabor de la piruleta clàssica, però es líquid.
El cas es que a les 00:00, ja era a casa, adormit pujava les escales, i no era el efecte piruleta, era el efecte canvi d'hora, estaré 6 mesos a adaptar-me a la nova hora, just per que la tornin a cambiar.

1 Comentaris:

  • At dissabte, 01 d’abril, 2006, Blogger eskary said…

    I t'extranya? Anar a la Bambola i ke no t'encertin els ingresdients... si es que... anan a llocs aixi no m'extranya que despres et passin coses rares :P Al final tu tambe has caigut, com tots. x'D

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home